Mireia Asensio

"persones petites, en llocs petits,  fent coses petites, poden transformar el món"

WhatsApp Image 2021-10-27 at 17.46_edited.jpg
Qui sóc?

Antropòloga experta en habilitats i metodologies creatives per la formació presencial i elearning, transformo els continguts en autèntics aprenentatges amb valor. No es fa sol, és una combinació de l'antropologia social, la gestió de l'aprenentatge col·laboratiu i les arts aplicades.

 

 

 

 

 

Llicenciada en Antropologia Social i Cultural (The University of Manchester) amb estudis de Màster en Educació i Gestió de l´Aprenentatge (Lancaster University), Màster en Arts Aplicades: Teatre, Dansa i Música (Goldsmiths, University of London) i especialista en Gestió i Polítiques Culturals (Universitat de les Illes Balears). 

Fundadora de RELart un servei de formació/consultoria/recerca i Co-fundadora de LitViv projecte educatiu i de creació artística.  

Amb una trajectòria de 25 anys, he transitat per diferents sectors en institucions d’ensenyament formal i no formal, el sector públic i el tercer sector i he acompanyat a grups al Regne Unit, Europa, EEUU i Amèrica Llatina. He viscut a Aberdeen, Manchester, Edinburgh, Glasgow, Mallorca, Londres i actualment visc a Sabadell.

logo xamfrà.png
institut-del-teatre-logo-hor-pos.jpg
WhatsApp Image 2019-10-04 at 12.49.07.jp
Col·laboracions
nova.png
biblioteca (1).bmp
download.png
download.jpeg
download (2).png
download.png
Marca_2linias_blau_M.jpg
download (3).png
download (4).png
ajuntament_negre.bmp
WhatsApp Image 2021-10-22 at 16.25.30.jpeg
logo bacn.png
logo mataro.png
downloadmutare.png
download (1).png
images.jpeg
download (2).png

CONTACTE

Gràcies! missatge rebut